Ahad, 9 September 2007

Sesuatu...

Perkhabaran yang diterima tidak menggembirakan.


Kami berharap dan berdoa semoga prosedur yang dicadangkan tidak perlu dilakukan, tetapi pihak pakar di Institut Jantung Negara membuat keputusan sebaliknya. Maka Abah dijadualkan untuk menjalani pembedahan pada pukul 9 pagi, Isnin 10-09-2007.


Kepada semua, doakan agar semuanya berjalan lancar dan Abah akan selamat menjalani pembedahan tersebut.

...

7 ulasan:

RedWGG berkata...

saya doakan yang baik2 yea kak..
insyaAllah..

modd berkata...

insyallah....he will be fine.

Ceera berkata...

abah ok tak???

Umi Mia berkata...

Syukur Alhamdulillah..semua dah selamat kan....Selamat Berpuasa Kak Linda...

Lily.Lulu. berkata...

kak linda .. selamat menjalani ibadah berpuasa :)

alhamdulillah kalau semuanya selamat

Red Mummy berkata...

ko sahur apa kak pg ni?

azrid berkata...

tq v much uols, my abah dah selamat & skrg dah transfer kat ward biasa..
selamat berpuasa semua..

red,
mlm tadi aku dah masak ayam merah buat lakiku tersyg itu..yg hanya makan ayam..
akak makan ns ngan seruding jer..