Rabu, 19 September 2007

Happy Birthday Berg

Happy Birthday Berg....

Berg tak nak kuar lagi...maintain senyum wlpn sakit

Berg 1st Birthday

Berg now...is 10 already...

Birthday Berg 18 Sep tp tak sempat nak wat entry, bz gil...

9 ulasan:

modd berkata...

awat berg masa kecik cam adelia je....especially tang rambut bila ayah dia sikat la....

all kids lookalike...kah???

Ceera berkata...

comel anak dara akak ye...

Berg berkata...

Kak CEERA,
ooohh...memang berg comel pun (perasan!!!) kat sekolah pun orang kata berg ni comel...kat dalam kelas cikgu2 seme cakap berg paling putih sekarang...(kalu dalam kelas je...luar tak tau la...)Berg pun pernah menang dalam pertandingan ratu cantik, dapat no.1.

Kak Modd,
tak tau la...tapi berg comel masa tu kan?

mad.redo1 berkata...

alamaaakkkk... anak aku sungguh vain!!!

azrid berkata...

my god!!!
anak aku tlg jwb komen?
dah msk kategori tlebih prsn lak tu...
sori ye uols...

Red Mummy berkata...

berg bukan aje comel

she s so beautiful and pretty

i can imagine if she has long hair...

wow!!1

jaga molek2 tu kak...ramai dah pak mak nak buat menantu

mad redo1 berkata...

hok aloh, jangan le puji sangat Berg tuh, nanti vanity train dia jadi makin panjang lak... tapi apa-apa pun mekasih dari daddy berg...

hehehe...

ibunya, camne plak?

azrid berkata...

skrg
susah ati puji2an dia comey..
dia terlebih prasan lak tu...

nanti
susah ati nak pilih menantu lak..
ahakkss

modd berkata...

owhhh....

sangat vain ler kan...

takpa nanti kak Modd buat keluar gambar kecik-kecik, kita lawan mau???

hahaha....berg mmg comey pun...

kalau dok merajuk, sgt comey....

kalu time merajuk...comey jugak, tapi kureng la sikit....hehehe....