Jumaat, 7 September 2007

Dari Menara SAAS

Buntunyer....
Tak tau mana yang kena buat dulu..
Semuanya aku nak buat sebab nak siap cepat...
Dah tiga hari berada kat sini ....

First day


Attend Hari Kecemerlangan Perakaunan
Escort student jer..
Congratulations to your all...
Sebab lecturer dia orang ni memang pandai ngajar....
Especially aku...(he he.. up skit...)

Then bawak bebudak tu pergi jalan2 kat Bukit Raja
Pukul 5.00 petang diorang pun bertolak balik ke KT
Tinggalkan aku kat tepi jalan ...
Pastu adik aku sampai jemput aku pergi rumah dia

Second Day
Satu pagi menghabiskan masa kat bilik supervisor
Discuss itu, discuss ini...
Banyak nyer benda kena buat...

Petang pulak aku join member kat MIA library
Tapi tak utilise masa kat situ sebab dah penat sangat
Tapi begitu bertenaga bila aku join adinda aku pergi Low Yat..
Janji jumpa kat monorail Bukit Bintang
Apa aku beli?
Thumbdrive ngan chain vulu2

Thumbdrive warna biru dan..
Tele order Encik Beanie..blank DVD
Pastu pekena Sushi King kat situ...
First time makan sushi..
Pegang chopstick pun tak betul..last2 makan ngan tangan jer...
Tak pernah acquire skill tu...sebab boifren seme melayu
Sakitnyer idung.. terlebih cicah wasabe...

Dah abis makan...

Third day
Aku join ayahbonda bekpes..
(kbetolan diaorang ada kat sini)
Pukul 11.00 baru aku start buat kijer...
Terbuntang bijik mata duk ngadap komputer sampai pukul 4.30 petang...
Sebelum blah..aku pergi jumpa supervisor jap..diskas skit2..then say gudbye..
Lepas ni nak pergi kompleks jap..
Ada member mintak temankan nak cari barang...

3 ulasan:

modd berkata...

Bila saya menganalisa waktu anda, saya dapati anda juga seperti saya iaitu pandai mengvariasikan aktiviti antara membuat kerja sekolah dan juga aktiviti sampingan seorang wanita....iaitu jalan-jalan, makan-makan.....heheh....kita serupa!!

Zana Sadri berkata...

salam kak... kak linda belajar apa ya? master ke buat phd? bidang apa ya? MIA? acc ke? huhu.. very de tough one... huhu

mad redo1 berkata...

zana sadri - Mr Beanie tulon jawab nih... dia ambik MA... tough buat dia, tougher buat Mr Beanie... hehehe...