Rabu, 26 September 2007

Apa benda la plak ni..

Kat kolej melambak2 kijer...
Nak kena habiskan silibus...silly bus?

Bz prepare soalan test & quizes...
4 set lak tu...

Then nak belek2 artikel tesis lg...
Penat la...bila fikir pasal tesis yg dok tahu lagi arah tujuan ni...

Petang sampai jer rumah
Letak henbeg, bukak tudung terus capai apron...
Nasib baik, Berg dah tolong fikirkan menu utk sebulan..

Tapi hari aku malas tahap gaban...
Dah la mengajor 6 jam ari ni...
Berdiri pakai but yang aku baru dapati rupa2nyer tapak dah nak tertanggal..
(Awak...i need a new boot plisss)

Balik rumah..patutnyer masak sotong goreng...
Singgah kedai cari sotong
Huhh...sotong lak tak elok..mcm dah nak busuk jer..
Malas la lak nak pergi pasar...letih la akak..
Last2 masak singgang tenggiri ngan ayam goreng jer...
Then buat budu sket..
Sayur tarak masak ini ari...padahalnyer sayur bertimbun dlm fridge

Dalam kepala lagi duk pikir kertas kuiz menimbun..
Tak marking lagi..
Tapi aku sempat duk nengok jwpn budak ni ms kat opis td..
Syukur bukan student aku...
Apala budak ni belajo dlm kelas agaknyer...


Dan aku asyik duk tgk jam tangan aku yg sebeno nyer dah lama kojol...
Rasanyer dah seminggu
Tapi pakai gak sebab tak best bila tangan kosong jer...
Rasanya dari tue last week lagi duk pukul 5.35

6 ulasan:

Red Mummy berkata...

padan la ko bz kan kak

x pe kak....bz means kita ada rezeki halal kan kak kan

modd berkata...

lain mcm jek entry ni....

memula boot....

pastu jam dia lak....

hidden agenda azrid ni!!!!

mr beanie kalu tak paham gaks...tatau ler!!

RedWGG berkata...

bz..bz..bz..
sabo kak!

mad redo1 berkata...

lebih dari faham, boot tu anto kat tukang kasut untuk paku dan gam semula, jam tu hanto kat kedai jam tukor bateri...

apa yang sudah sangat nak faham?

hehehe...

azrid berkata...

red,
tu psl aku rasa pompuan lebih kuat dr laki2..
semua benda kena buat.

modd,
tu psl boot & jam baru
kalu bleh seme bende nak aku bebel kat sini...

redWGG,
bz bermusim

awak ehhh!
nok hok baru la
bukang anto repair
tu pun tak faham2 lg ke?

mad.redo1 berkata...

eh? itu macam ka?