Ahad, 16 September 2007

Sangat suka ati...

Hari ni memang sonot...

Suka sangat...
Rasa gumbira...senyum melebar....

Tau nape?
Dapat kek coklat...
Dari seseorang yang aku cukup admire....

Kek coklat tu memang sedapppp...sangatttttt.....
Besh..besh...besh...
(Dah rasa skit kat opis td..aku tak leh pose ok..)

Sapa gerangan nyer itu?
Orang nyer ialah...jeng..jeng...jeng
Kak Liza

Terima kasih banyak yer... Kak Liza

Kak Liza ni tukang masak handal...
Masuk TV, magazine (Jelita last month) etc...
Tapi tak le se femes chef wan...

Kak Liza tak kenal aku pun...
Tapi aku selalu bukak fotopages dia...
Pakai resipi dia kalo nak masak...
Selalu nyer menjadi...rasanya ok kut...
Sebab laki aku telan jer...dia ok je...
(Atau Encik ini memang telan segala nyer?)

Macamana kek itu sampai ke dalam perut aku?

He..he..he...
Anak dia student aku la....
(Baru tau setelah bertahun duk menenggek kat fp tu)

Terima kasih sekali lagi Kak Liza...

Kalu bleh next time bagi lagi...

6 ulasan:

modd berkata...

salam...
mana aci lor....i dah lama tau dia tu anak kak liza..tak dapat pun kek..hehehe...i lak smalam try ayam goreng rempah kak liza, makan ngan nasi lemak....hehehe...a must try!!!

Lily.Lulu. berkata...

oh sedapnyaaaaaaaaaa !! nyummyyyy.

Umi Mia berkata...

Wah..best nyer kek tu..tengok pun tau..takper nanti i suh adik ipar i masak lak..my mertua nyer family pun pakar buat kek..sebab mak mentua i orang sarawak...dia buat kek main campak-campak jer ramuannyer..orang dah terror...cam tu lah..kita ni campak gak..tapi campak tak terror lah..hehehehe

azrid berkata...

modd,
nko mmg kenal dia, tp ada dia kenal nko? ahaksss... jgn jeles!!!!

lily,
ko posa tak?

umimia,
kalo banyak kek tu, pe kata pas kat sini sama...

Zana Sadri berkata...

aduh....dugaan... cobaan... kak.. nak ckit kak. sedap banget nampaknyer..(baru nmpk belum mkn lagi tu.. :D)

modd berkata...

oh you sangat eksyen azrid....

maklumla....u kan popular...sejak i meninggalkan KYT, populariti u makin meningkat kerana i takde....hahaha....

kak julie apa citer?