Khamis, 27 September 2007

Harijadi Abah

Happy Birthday To My Beloved Abah

Hari ini hari lahir Abah ke 61
Kami bawak Abah bukak posa kat luar
Walaupun Abah tak segagah dan selaju macam dulu
Tapi Abah cukup seronok bila kami adik beradik celebrate birthday dia
(Tak cukup korum pun cuma aku, Ain, Epi & Amir jer...)
Dah jadi agenda tetap dlm family aku celebrate birthday, mother's day, father's day etc...
Sebab kami memang suka makan-makan

part of my siblings, my parent, nephews , nieces & MIL

Masa bukak posa petang tadi
Bukan Abah yang kami celebrate sebenarnyer
Tapi perut kami...he he he

Abah bukan nyer bleh makan sembarangan
Kena banyak pantang
Sebab dia banyak kena telan ubat lepas by pass ari tu...
So kami la yang menyelebratekan perut kami tadi...
Yang penting kami ingat birthday Abah
Tak kira sapa yang makan banyak sekali bukak posa tadi...

...

2 ulasan:

mama ranggie berkata...

hepi besday to ur abah...memang besday kan time makan2 so makan jer...

azrid berkata...

tq.
time mkn2 ni memang best..