Ahad, 3 Februari 2008

Bukit Besi OR MC?

Bukit Besi ke nak amik MC?
Gitula kira2nyer saya duk berpikir2 mlm tadi...

Oleh kerana kaki saya dah tak rasa sakit lg...
Maka saya memilih Bukit Besi...

Encik Beanie senang atinyer pepagi buta
mengantor saya ke kampus KT...


Apa kena menapak lagi?
biler la nak baik kaki ku ini..

"Tidak pernah sebelum ini"
Fav word Pok Yeh (MB)

Pastinye mereka bukan anak dara..
tapi mak dara...


Jeti Tasik...tak ingat nama la...

Memang indah sekali....

Saya dan kawan saya dari JPM
Join dia duk kat VVIP
( ooh tembamnyer saya..)

Memula terkezut gak...
Ingatkan ada demo...
Rupe2nyer...mereka2... yg apa-apa jelah...
(perlukah demo begini?)


Sempat gak snap Pok Loh and Jane...

Bata Asas akceli...

Pok Loh sign guna pen emas ke?

Model kampus UiTM Bukit Besi...
Guane le agaknyer kalo kena pindah ke sini???

Bersesak nak turun tangga...
Yang pakai baju purple tu emak kepada
world cham Formula Future..Kak Yaza

11 ulasan:

Lily.Lulu. berkata...

oh ni la dia uitm baru yang kuar kat berita ..


bess laa kalao dapat belajo sini ..siap ada tasik ..

nanti ramai la merendek .. hahaha !!

azrid berkata...

lily,
tasik jer best kot...
jauh giler dr bandar &
tempat ni tempat jin bertendang...

Jie berkata...

Demo kan..asik dok iklan je...teringin la sgt nk p sana..

mcm2 bahasa keluaq :p

Umi Mia berkata...

Akak..kaki tak baik lagi tu jgn buat kuat sangat...jadi cam my colleague kat ofis ni..jatuh terpeleot gak..tapi rupa2nya teruk, kena mc sampai 2 minggu.

azrid berkata...

Jie,
Hang mai la sini, nak bagi hang belacan lagi nih...

umi mia,
tu la pasal, tapi kerja punya hal..terpaksa ler menapak berbatu2. Kalo dpt MC best jugak tapi tak nak ler dlm kesakitan...

tinkerbell berkata...

hurmm, interesting..
salam, boleh tak saya link blog anda di blog saya :)

http://tinkerbell.dre.am

Ceera berkata...

wahhhhhhhh.. cam cantik je...

azrid berkata...

tinkerbell,
wslm. nak link...no prob

ceera,
sapa cantik?
saya ke?
hikkksss

ita.itu berkata...

siannye kaki sakit ek..mc la..hehe

Kurt Kuden berkata...

kak dok tembam sangat laa.. comel lote jee... hehe.. best ke BUkit Besit? heeemmm hehhe

azrid berkata...

ita itu,
sbb Uitm dihatiku...sakit2 pun kerja jgk...

kuden,
tobbak comey?...balik tganu sy banjer ekk...

bkt besi jauh ngak la...