Sabtu, 19 April 2008

Saya ngelat...

Saya menipu diri sendiri?
Atau menipu bos?

Malas tahap gaban..
Bile kena travel ke Dungun
Kena dengar amanat big boss...rakaman actually..
Amanat tahun baru katanye...
Tapi skrg daha nak setengah tahun..amanat tahun baru pekebendenya?

Sepatutnya saya kena pergi ari Selasa..tapi saya MC
Salah satu purpose saya MC

Bila masuk opis ari Khamis
Saya disambut dng senyuman manis masin..

"Tak pergi lagi dok?"

"Pergi Dungun? Yup, Saya MC aritu.."

"Takpe la...arini ada lagi.."

Cesss...hampeh
Lepas bertanya dgn beberapa org..pekebende wat kat Dungun tu...
Maka saya mendapat satu akal...

Tiba kat Dewan Cemara pukul 2.30
Saya dengan riaknyer tulis nama & tandatangan...
Bila masuk dewan, tak nampak kerusi kosong
Tapi sib baik ada dua tiga org yg saya kenal, dpt jugak kerusi extra...

Bukti saya mmg attend mende alah tu...

Tepat pukul 3.00, saya blah...
He he he...
Encik Beanie dah tunggu dlm kereta..
Tgh kroh krohhh...

Lepas selesai solat, saya call room mate kat UUM dulu

Masa UUM dedulu..
Room mate saya yg peluk Garfield



Saya dan room mate saya...
Kami sama2 semakin expand
Tengah duk diskas psl plan nak holiday tanpa bwk laki

Mihun sup Sedap laa..

ABC Special
Sgt spesel...mengeciwakan..
Kenapa la buh eskem durian..cess

Saya, ex room mate dan current room mate

6 ulasan:

flinty.farah berkata...

amboi2 pandai ngelat ek kak linda. huhuhuh...
btw, abc tu napok mcm beh jer.. eskrem duriang lok tu. kak linda dok wahi ke duriang? beh woo

Lily.Lulu. berkata...

alamak .. sedapnya tgk eskrem tuh ... ngan abc nya sekali

Ceera berkata...

adoiiiii.. spoil letak eskrim durian...

wahhhhhhhh.. nak joli katak tanpa laki, bagus...

azrid berkata...

farah,
ambe stail mat saleh sket..dok makang duriang...kalu ppoyok tu mkn sket2 jer...

lily,
abc nampak cam best tapi eskremnye spoil...

azrid berkata...

ceera,
sronok joli katak...bwk laki best...tak bawak laki lagi best....hikss

Umi Mia berkata...

Sonok nya nak gi holiday bujang-bujang...yiippeeee...