Rabu, 19 Mac 2008

Aku yang bad mood

Tak tahu kenapa
Asyik nak marah je...

Ari ni Encik Beanie jadi mangsa aku lagik...
Memang patut pun aku marah dia..
Ada ke patut abiskan air tin aku dlm peti ais tu...

Air tin tu aku amik dr rumah mak semalam...
Lebihan daripada mak aku nyer kontrak supply makanan
masa pilihanraya ari tu...
Aku amik 2 tin ajer..
Balik rumah...letak dlm peti ais
Kasi sejuk sikit..baru best...

Pagi buta tadi..
Seblom pegi kijer..
Aku tgk Encik Beanie dah teguk satu...
So aku ingat
Dia tinggal kat aku yg satu lg...

Tapi....
Petang tadi lepas makan laksa penang yg pedas itu...
Bile aku dgn senang ati suruh Berg amik dr peti ais...
Encik Beanie sampuk...
"dah abis la...saya minum dua2..."

Gerammmm sangat.....

Tapi...
Lepas maghrib tadi...
Biler aku bukak fridge...
Aik??
Ada tiga tin?

Bila tanya Nina....
"Daddy pegi beli td ngan Nina..."
"Ibu merajuk sangat..."

Air tin ni bukan feberet pun...
Sajer nak merajuk...sbb penat



Sorry sayang....saya sensitip sesangat....

Ampun kan lah bini mu ini....

15 ulasan:

mad.redo1 berkata...

do not worry wak, saya sentiasa memahami diri awak yang penat ituk... so, kira dah maaf kan bila tengok awak enjoy makan kambing yang saya masak tadik... hehehe... mintak maap jugak tak tinggal kat awak langsung air tuh, saya shuka air barli tuh...

Ceera berkata...

wakakaka.. nasik baik en beanie beli cepat2, kalau tak lagi meroyan gamaknye, hehe...

Umi Mia berkata...

ngehehehe....biasaklah tu....idup laki bini camtulah...org lelaki ni bukannya boleh baca plan kita...ikut sedap perut ajer...wooopss....sorry bang mad...apa2pung...baik hati abg mad redo1 belikan balik air tin tu..siap top up lagi...hahaha

Kazilar berkata...

See here or here

azrid berkata...

awak,
suka pun ingat le org lain tek...
anyway tq for the kambeng & air teng tuh...

azrid berkata...

ceera,
seronok meroyan pd yg sudi...

umi mia,
tu la psl...semua bende perlu diucapkan..tu pun ada yg dia buat2 tak paham...

Miss Nazla berkata...

aiseh. air soya rose tu lagi sedap ah kak linda. ekekeke

lain kali suh abg mad beli soya lak ye

mad redo1 berkata...

miss nazla - kak linda kamu tuh kureng sket air soya... tak cam mad redo1... dia suka air soya especially kalu campur cincau... BESH!

azrid berkata...

miss nazla,
akak dah penah rasa air soya tu...
ok gak la..

Lily.Lulu. berkata...

tgk tuh kak ..
betapa sayang nya bang mad pada akak ..

sanggup gi beli yg lain ganti balik
tiga tin pulak tuh

:D

belangcoolcat berkata...

takde gambor akak mogok ke? saya suka... muncung² pun comey! (betul, bukan ampu² kosong) hehe.

Miss Nazla berkata...

wahhh abg mad, jgn lupe anta sini sket air soya

kak linda, ok je? bes woo

azrid berkata...

lily,
abg mad tu kekadang lupa kasih sayang...bila msk bab makan2 ni..

belangcoolcat,
tak de gambo, sbb cameraman takut nak amik gambo..

Zana Sadri berkata...

air barli ke tu? huhu... jrg minum air tin gitu. tapi kalo air gas tu.. sedapnyer....:D

Arin berkata...

hahha..merajuk sekali sekala apa salah nya kan..