Ahad, 13 Januari 2008

Special Delivery

Pertemuan yang dirancang....
Ingatkan nak hantar ke Serendah..belum pernah sampai sana...
Lain kali la kut...
Kak Jie yang happy sokmo....


Walaupun belacan nyer sedikit sajer.. Kak Jie tetap tersenyum...
Anyway, saya rasa segan plak dengan balasan hadiah Kak Jie...
Belacannyer tak seberapa....Kak Jie lak yang susah2 cari souvenir untuk kami...
Thank you kak...

Anak Kak Jie yang pemalu...ada kat tepi emaknya..


Anak aku yang over acting...



Keta Kak Jie yang besar itu...meninggalkan kami...

Walaupun sekejap..seronok jumpa Kak Jie yang happy sokmo itu...

17 ulasan:

Red Mummy berkata...

tu la kan
kak jie orang jauh satu dunia dah jumpa

adik dia yang sorang ni

x de maknanya dia nak jumpaaaa

Umi Mia berkata...

alah...lenkali calling-calling lah kita pulak kak linda...(nombor hp i dah sent dlm email..savekan..pastu dtg KL nanti...dtg umah i pulak ok...)

Lily.Lulu. berkata...

ohhh yehh ... beso nya keta kak jie tu yek ...

bile lah agaknya kite leh jumpa dia ..

mad redo1 berkata...

aku cadang jelah kat nkao red mummy; satu weekend nanti, naik je komuter kat tasik selatan tuh terus aje stop kat serendah pastu leh le jie datang ambik dengan keta besar dia tuh... jangan lupa ajak lily dan sesiapa lagi yang ada kelapangan untuk menyertai:

ROMBONGAN MAK MERAH KE SERENDAH!

hehehe...

azrid berkata...

red mummy,
kalo ko ada stok belacan, sure kak jie datang jumpa nko...

umimia,
nx time kami bwk kopok then terjah rumah ko plak yer...

azrid berkata...

lily,
baik ko register cepat2 nama ko dgn mak merah tu...

Ceera berkata...

memang over ok anak akak tu, hahahaha...

Red Mummy berkata...

komuter?

belacan?

emm...

rombongan mak merah ye..

emmm

puan keter besarnya mana x melawat2 ke lg blog ni?

Jie berkata...

ade la weii..saja nungu korang abis ngutuk aku dulu..ko nengok gambo mybloglog tu..aku hari2 dtg jenguk..tp tak moh komen lagi la..:p

biar sesi kutuk mengutuk panasss dulu :D

Jie berkata...

sebenonya dah jenguk , dok tunggu dia publish gambo..sbb nk cilok..entah ngape gambo dlm kamera tak jadi..mmg ari tu mcm nk rosak je...

erk..ari jadi saye...18/4...kahkahkah

Kurt Kuden berkata...

haha.. sengih sampai ke telinga kak kujie haha

nAt berkata...

saya membaca semua komen sambil tersenyum....ekekek:)

azrid berkata...

ceera,
ko tak mo register rombongan mak merah ker?
anak aku over cam bapak dia...mak nyer pemalu..hikss

azrid berkata...

red mummy,
18 april ni kita ramai naik komuter then keta besar tu mai amik kat stesen...

jie,
agak2nyer dua trip dr stesen serendah ke rumah bleh?
lepas mkn ns + smbl belacan..htr kami kat stesen semula...

azrid berkata...

kuden,
bila nak balik sini?
jom kita naik komuter then naik keta beso..pg serendah

nat,
cepat2 register nama dgn rombongan mak merah..

muadzlife berkata...

masih adakah belacan itew.....

Zana Sadri berkata...

kita serupa la Nat.. membaca sambil sengih2.. hehehehe...

sampai la nie masih takleh bayang serendah rupa gimane... ekekeke.. ampunnnnnnnnnnn....