Jumaat, 4 Januari 2008

Saya memang tak puas hati

Selepas dua hari berkursus di UiTM Dungun
(pepagi pk 6.30 dah bertolak dan tak sempat hantar Berg & Nina ke sekolah)
Hari ini baru dapat meluahkan persaan
Saya tak puas hati dengan encik Beanie!!!!!

Bagi saya, dia memang tak patut buat begitu
Tidak menghantar sendiri Nina ke kelas pada hari pertama persekolahan Nina.
Encik Beanie tak sepatutnya membiarkan Berg menguruskan proses penempatan Nina di dalam kelas pagi itu....
Walaupun Berg dengan penuh rasa tangungjawab melakukannya
Thank You Berg

Tapi.... sungguh tidak mempunyai emosi encik Beanie itu....

Saya rasa amat bersalah kerana saya rasa gagal menghantar Nina ke kelas pertamanya...
Dan saya tidak tau bila lagi akan dapat mengulangi hari tersebut
Dimana saya boleh menghantar anak ke sekolah pada hari pertama persekolahan...
Sebab saya dah tak de anak lain lagi.....hu hu hu hu......

Hantar Berg 1st day ke sekolah dulu

Selepas hantar Berg...sangat gembira

Selepas mengetahui encik Beanie tak menghantar Nina ke kelasnya

Maka saya berjanji dengan Nina untuk menghantar hingga sampai ke kelas pada hari Ahad ini..

Walaupun encik Beanie merasa tindakan ini tidak patut....

18 ulasan:

mad redo1 berkata...

mana ada Mr Beanie kata tak patut, Mr Beanie kata tak perlu je... tapi kalu tengok dalam gambar entri ni pun, Mr Beanie 'delegate' gak tugas menghantor Berg kat Puan Lucky...

hehehe...

Umi Mia berkata...

Alah...kesian kat Kak Linda...its ok akak...ahad ni u ganti...i faham perasaan u....huh....bang mad ni semua delegate ajer kojenya....

Kurt Kuden berkata...

haha. jgan a maroh abg mad teruk sgt kak. haha..

okidokisan berkata...

ada pro dan kontra benda nie..

iefa paham gak apa abg mad punye pikiran, tapi bagi kita mak2 budak nie..lain pulak..

1st day sekolah, is something yang takan dpt kita ulang..sekali jer..

is better la dlm depa nye memory yg mak pak nye ada at tat time..

and oso dlm kita nye memory gak..kan kak kan???

azrid berkata...

my Awak,
ye la tu..prinsip delegate yg tak kena tempat...

umi mia,
tq sbb paham..dah janji dgn nina nak anto dia ahd ni

azrid berkata...

kuden,
hebat sggh nko membela bg mad ko ye...

ifa,
tu la psl, peristiwa tu x kan berulang..
akak pun tak de anak lain..dih..dih..

Red Mummy berkata...

kak linda

nampak gayanya kena le beranak lagi

utk dptkan momento tersebut semula

dan sebagai mencucuk ko kak

kasi tido luar itu mad redo1

biasa dia ye.. x anto lam kelas

tp laki aku pun cenggitu kak, sbb aku ada dia terpaksa le ngekor sama, cuba aku x de, harus dia letak budak tu and blah

ngape ek org lelaki ni amik mudah je utk the sweetest moment gini

mad redo1 berkata...

sirman mendapat simpati dari ku...

nkao cucuk2 plak ya... huh!

kita orang tak ambik mudah, kita orang nampak perkara tu dah mudah...

hehehe...

azrid berkata...

red mummy,
akak tak larat nak preg lg..teruk sgt dik oii..msk spital kuar spital..

ngape org lelaki amik mudah je utk the sweetest moment gini?
sbb diaorg tak tahu which is sweet which one is sour..

flinty.farah berkata...

sabau kak linda. hukhuk.. abg mad ni pun satu ler tau, x memahami sensitiviti kaum2 ibu ni.. dedulu zaman sy xdek la digital camera bagai ni, kot ada mesti mak sy dah ambik gambo time sy nangis straight seminggu mase gi skolah darjah 1 dulu. sampai budak2 skolah cakap 'selamat pagi cikgu' kat mak or ayah sy time dema antor sampai kelas. ahaks

belangcoolcat berkata...

kes ini sangat kelakor! hehehe

- lee lin
http://kucingorengemok.fotopages.com

azrid berkata...

farah,
mu wak lawok kat skoloh plok ye..

bab sensitiviti ni, bg mad nko tu kkdg phm kkdg tak paham..

belangcoolcat,
salam perkenalan,
kes pertama thn 2008..

Lily.Lulu. berkata...

hehehehe .. akak nya marah buat saya tergelak laa ..

jangan ngamok kak linda ..
muka akak masam mencuka Selepas mengetahui encik Beanie tak menghantar Nina ke kelasnya sangat rawk ..

huhuhu ~

:D

be kool

azrid berkata...

lily,

abg mad ko tak ngaku kalah pun wlpn akak ngamok..

mad redo1 berkata...

MUAHAHAHA!

Lily.Lulu. berkata...

hehehehehe ...
orang laki musti nak menang jek kan kak ??

:P

mad redo1 berkata...

lily.lulu - ish... mana ada nak menang selalu, ada jugak mad redo1 kalah... kan, wak?

Zana Sadri berkata...

dapat ku bayangkan 6 tahun dr sekarang gimane anakku nnt.. kuang kuang kuang...:P