Selasa, 23 Oktober 2007

Kemaruk Makan

Ari tu masa bulan posa turun 5 kilo...
Sekarang tak sampai 2 minggu
Dengan jaya nyer mendapatkan balik 5 kilo yang hilang itu...

Raya baru ni memang menjadi-jadi selera makan..
Sehingga ari ni masih nak makan... nak makan..dan nak makan..

Pergi open house ari tu semua saya tibai nasi...
Yang mana kebanyakkan nyer offer nasi dagang...

Kepok goreng..
Takleh hidup tanpa nyer...


Namun satu lagi makanan tak jumpa lepas raya ni..
Nasi kerabu..my fav..
Tak sempat nak nyantap lagi nasi kerabu saya itu...

Candid oleh Encik Beanie..
Tengah syiokk giler...


Mak masak memang bestttt...
Pinggan kecik ajer..sbb nak control..

Posing ala2 makan sikit...

Yang tak patut di contohi...
Gelas kiri kanan...



So kenapa lama saya tak buat entry?
Sebab saya bz makan....

10 ulasan:

Red Mummy berkata...

dah 12 syawal kak oi

aku tunggu ko

lama benor makannya

sama la kita calit naik 5 kilog

5 kilo aku dok kat perut

5 kilo ko dok kat mana kak?

Umi Mia berkata...

kikikiki....sy tak timbang pun...seram tengok mesin penimbang punya jarum....eee...gerun...

azrid berkata...

red,
5 kilo akak?
2 1/2 perut & 2 1/2 lg bontot..

umi mia,
akak memang suka timbang,
selalunyer jarum tu gerun tgk akak naik atas mesin tu...

Ceera berkata...

wah, gambar makan sesajo... indah sungguh makan di har raya, saya pun melantak abis2an.. pastu skang ala2 nyesal, hahaha...

Ceera berkata...

katakan tidak pada timbang...

azrid berkata...

ceera,
akak masih tak nyesal & timbang tu dah baling jauh2 bwh katil

modd berkata...

uiii...

when din asked why your blog takde entry...i secara jujurnya menjawab : kak linda busy with final exam coming and her thesis....

RUPANYA..asyek makan!!!!!

anyway, sini ada org buat open house nasi kerabu but takde org buat nasi dagang. so, u kena dtg sini ler...

i rasa sume org target i utk nasi dagang...malangnya...i tidak pandai dan tidak suka itu nasi dagang....hahaha...mmg malang sume kawan-kawan i disini...

azrid berkata...

modd,
kat NZ ada ns kerabu?
kelass gitu...

bertapa bersungguh2nyer u ajak i pegi sana...I hargai..
adv phD tu i simpan lagi...

RedWGG berkata...

wahhh...makannn...

sedap jer..

naper iefa tak lalu makan?

adoi!

Lily.Lulu. berkata...

makan aje la kak kalo dah lapo
nanti tak makan kempunan pulak

:D