Ahad, 9 Disember 2007

Puan Lucky Masuk Suratkhabar


Dalam dok melepak kat Awana Kijal, tetiba je telefon Puan Lucky berbunyi. Lepas dia pot-pet dengan pemanggil tu buat beberapa lama barulah Puan Lucky datang tanya ada tak suratkhabar Sinar Harian kat lobi.

Memang Mr Beanie dah nampak tergantung tadi kat rak. Jadi tanpa membuang masa teruslah Puan Lucky mengambilnya dan membelek-belek hingga tiba ke suatu lembaran.

Terus sahaja dia menunjukkan lembaran tersebut kepada Mr Beanie.

Ooooo... artikel mengenai dia rupanya.

Masuk suratkhabar lah pulak Puan Lucky nih.

Satu geng lah pulak dengan Red Mummy...

Apa-apa pun, Mr Beanie okay dengan artikel tuh, especially bila cerita "...mendapat sokongan suami sepenuhnya."

...

11 ulasan:

modd berkata...

aloh....glamernya!!!

simpan awak frame ye, nanti saya balik nak baca ler...kekeke....

mama ranggie berkata...

ala...terlepaslah paper ni..mane nak cari?

mad redo1 berkata...

modd - satu frame, satu laminate, satu scan... mana satu nak?


mama ranggie - paper ni circulation ikut region je... so dok luar Terengganu rasa2nya takde le kot...

Umi Mia berkata...

wah....glamer lah kak linda skrang...caya lah...

azrid berkata...

glamer ke?

ada sape2 nak otograp??

hiksss...

okidokisan berkata...

wahhhh....tak sangka...

kena anugerah kan diva jugak nie kak...

hiks..

mad redo1 berkata...

sememangnya dia dah jadi diva di hatiku sejak duhulu... hehehe...

Ceera berkata...

alamak, kecik sangat la artikel tu, takleh nak baca... ewahhh... sangat berkaliber no... hik hik hik.. dan sangat bergaya....

azrid berkata...

sangat berkaliber?

sangat bergaya?
saya amik gambar dr tepi supaya tak nampak gemukkk....dih..dih...

modd berkata...

Mad Redo1 : ohh...laminate pun ada ke?? boleh ler....asal i dapat baca kata2 org popular...jadi ler...

ceh...ada taktik ambik gambar dr tepi jugak ke??? kikiki...janji cun...

anyway the uma sekaran book is the red one, rite. seingat2 saya la, mmg saya pinjam memula, but some times after that kak linda ambik semula....and probability ada ngan saya tu mcm tak aje, coz i've selongkar and kemas all my things before i came here....so, it's quite sorted dah..i.e yg mana kolej punya, org punya sume dah pulang...

tapi, itu hanyalah seingat saya yg SANGAT pelupa....nanti saya suruh amie cek kat pasir panjang ada ke tak...

azrid berkata...

modd,
panjang no ko nyer explanation..
I pun pelupa 2x5