Rabu, 24 Disember 2008

Present from NZ

Ari ni dapat present dr NZ...
Dah lama dikirimkan...tp baru ada kesempatan nak gi ambik...
Bila Encik Beanie jemput dr opis tadi
Aku ajak dia singgah jap kat rumah bonda si pengirim...
Memola sampai..elok2 jer parent dia baru sampai jugak..
Keluar amik angin agaknye...
Bila aku bagi salam..
Bonda dia tak berapa cam aku...
Lama skit duk mengamati....
Laa.....
Aku kecik sangat skrg..katanya...
Then dia pergi amik bungkusan yg dikirim...

Dalam keta lagi, Nina dah sebok nak buka bungkusan....
Lepas bersusah payah buka...jeng jeng......


Baju baby ropa2nyer...
Comel sangat...
First present yang aku dapat utk baby yg blum kuar lg ni...
Thank you very much Modd..

Tiba kat rumah...
Aku amik baju tu nak simpan skali dgn dua tiga lai lg baju yg aku beli...
Bau semacam je baju ni....
Cium punya cium...rupanya..bau lemon..
Bila cek...ooo...rupanya tag sluar dia ada tulis
'Interlock stripe legging lemon drop'
Patut la wangi beno.....

Sekali lagi...Modd..
terima kasih kerana bersusahpayah kirim present
Sepasang baju dr NZ yang berbau Lemon....

3 ulasan:

modd berkata...

hahaha...dok tau pun ada bau lemon...welcome!

Lily.Lulu berkata...

alalalala ...
kiutnya baju tuh
:D

azrid berkata...

modd,
memang klahh sbb ada bau lemon...

Lily,
Kiut kan bj tu...sronok sgt bila dpt..