Jumaat, 30 Mei 2008

Banana Pancake

Hai semua...
Memang dah lama saya tak update blog saya ni...
Agak bz kebelakangan ni..
Nak kejar sesuatu...

Sejak dua menjak ni..
Saya cepat benor lapo...
Asyik nak makan jerk...

Satu hari tu saya teringin nak makan sesuatu yg sweet..
Tapi tak nak yg kenyang sangat...
Nak makan apa yerk?

Then saya teringat satu mende alah ni...
Lama nor tak makan..
Akceli bleh wat sendiri..
Tapi tak best la..

Maka saya ajak le boipren kesayangan saya tu...
Suh blanje makan mende alah ni...

Banana Pancake
Harga RM3.00 jer..


Mr Beanie punyer
Beef burger..
Harga RM5.00

8 ulasan:

Lily.Lulu. berkata...

sedap nya tengok pancakek tuh .. nak cikit boleh x ??

:D

azrid berkata...

bleh..
meh le jenjalan kat sini
bleh mtk boipren akak banjer

dudiey berkata...

kat mananya kedai nih? hehe;p

azrid berkata...

ala dekat je dik...
zie's corner seblah groand cont

Umi Mia berkata...

sama kaler lah kita...hi5...

tengok cam sedap plak lempeng pisang tu...ni yg teringin nak buat nih...

Zana S berkata...

pes time nengok lempeng pisang wat gitu. paling2 pun akan ku lenyek pisang menjadi sebati ngan tepung. hukhuk...

hyfa hasan berkata...

hai..akak owg tganu ekk..add me k..

Berg berkata...

ehem..ehem.. kata nak blanje smule sbb ibu tak ajak!!!!!!!!