Isnin, 25 Mei 2009

Berteduh di Pondok Pizza

Sudah lama tidak memenuhi perut kami dengan pizza. AKS berdua selalu sahaja mengajak Puan Lucky dan Mr Beanie ke Pondok Pizza untuk menjamu selera.

Akhirnya pujukan mereka berdua berhasil dan pada hari ini kami berempat (AKS#3 bawak bekal sendiri) menikmati hidangan makan tengahari di cawangan Pondok Pizza yang ke dua di Kuala Terengganu.

Walaupun namanya Pondok Pizza tetapi banyak lagi hidangan lain yang boleh dinikmati di sini.


Namun apa pun yang dinikmati, di mana sahaja, sekiranya ianya bersama keluarga yang disayangi, ianya memberikan pulangan yang amat tinggi.


...

5 ulasan:

modd berkata...

kat mana lok ni??? cam best je...

azrid berkata...

la...
Pizza Hut kat Giant Kuala Terengganu...

satria berkata...

000..kat situ...hehe...happy family korang ni...www.libra-corner.blogspot.com...tu blog sy...

Ceera berkata...

lamanye tak masuk blog akak..

tu ke baby akak?

ok nak scroll turun bawah lagik..

azrid berkata...

satria- tq for visiting our blog

ceera - ye la baby akak le tu...kamu nyer bila lg