Jumaat, 24 April 2009

Chocolate cookies

Since saya dah beli sebijik oven yg kecik dua minggu yg lepas...
Maka cita2 nak buat itu ini pun berkobar2 la..

Tapi yg tercapainya hanya
Roti bakar dgn cheese...

Baru pagi ni
Saya dan Nina berjaya buat chocolate cookies
Nina bercadang nak antar sedikit cookies tu
Pada kakak nya
Yang sedang mengikuti kem motivasi
Persediaan untuk UPSRnya tahun ini


Malam tadi
Nina tak dapat tido
Teringatkan kakak
Even petang semalam pun
Dia dah tak berapa ceria..

Pasal tu la
Saya pujuk dia ..ajak dia buat cookies...
Dia enjoy buat cookies yg bermacam2 bentuk


Dan dia tak sabar nak hantar sedikit cookies yg berbentuk bunga
kepada kakaknya petang ini...

4 ulasan:

Lily.Lulu berkata...

dah nak upsr rupenya kakak dia.
tak lama je lagi yer

azrid berkata...

lily,
memang cepat no masa berlalu..

Zana S berkata...

alalalala.. shueetnyer!!
kalau dah rapat, kakak hilang 5 menit pun dah mencarik. inikan pulak beberapa hari. iye kak??

azrid berkata...

zana,
tu la psl..kalo hilang dia cari..
kalo ada depan mata asyik nak gaduh ajer..